bam-bum.ro/forum

miercuri, 10 februarie 2010

Pitipoanca?! (Ne)pitipoanca?!

Un forum pentru mamici ca multe altele, nu dam nume. O d-na admin care isi pune ca avatar o fotografie cu ea gatind, singurele obiecte vestimentare folosite fiind niste pantaloni si un sutien.
O membra a respectivului forum careia i se pare nitel deplasata poza... Si indrazneste sa scrie un mesaj la rubrica Sugestii si propuneri.
Mesaj care suna asa:

Eu am o sugestie pentru dna administrator. Poza de la avatar mi se pare vulgara, indecenta si de foarte mare prost-gust. Nu e deloc potrivita unui forum pentru copii. Nu mai zic despre proportiile doamnei, care nu mi se par deloc de aratat in public.

Pana aici totul bine si frumos, chiar normal din punctul meu de vedere.
Incep reactiile, adica raspunsurile armatei de admiratoare ale d-nei admin:

1. Aici se fac propuneri si sugestii cu privire la forum nu la felul cum arata persoanele care il frecventeaza!

Adevarul e ca poza ta de la avatar te reprezinta, nu?
O anonima!

2. Dar la care poze te referi, draga C*****??? (C***** fiind membra care a indraznit)

C***** raspunde:

La poza in care Gaby (adica d-na admin) gateste pe jumatate dezbracata. Aici e un site unde s-ar potrivi poza: www.pitzipoanca.org.

Reactiile continua:

3. Acest forum este frecventat in primul rand de persoane care se cunosc personal ! Mai putin personaje ca tine! Ne leaga prietenii cu adevarat frumoase si de vazut... ne'am vazut si in costume de baie... Oricum nu cred ca ti'ai castigat dreptul de a jigni o persoana de aici... Cu atat mai mult pe Gaby!
Eu consider ca ar fi fost mai frumos din partea ta sa stai si sa iei lectii pt a le putea preda mai departe!

4. Mai draga, Camila... Ia da-i tu drumul si posteaza pe acest site!!
Te vezi vreun fotomodel?? Ai cumva 90-60-90??
Asta conteaza la tine?? Felul cum arata???
Ce necioplita si prost educata poti fi!!!!
PS. Prea frumos i-ai scris, Ra... nu merita!!!!

5. Cine ti-a cerut parerea? Si daca judeci dupa "proportii", nici nu ai ce cauta pe acest forum, care s-a format numai intre prietene. De cand cineva cu proportii este "pitzipoanca"? Suntem dispuse sa nu ramana un cerc inchis, dar cele cu mentalitate ta, nu au ce cauta in cerc.

Ce se intampal mai departe? Pai... C***** incepe sa se amuze din ce in ce mai tare si-si editeaza mesajul initial. Cum? Stergandu-l si lasand in loc un emoticun reprezentand un drac.
Din "pacate", una din membrele vizibil iritate a citat-o in mesajul postat si parca nu mai are atata farmec.
Si mai apare o reactie:

6. Daca ai postat acel link, daca te-ai uitat vreodata pe asa ceva... spune totul despre tine. Sincer... asta spune totul despre tine. Nu meriti atentia noastra. Esti un nimeni si vrei cumva sa iesi in evidenta. Daca nu poti cu ceva inteligent, mai bine stai in cloaca ta.
P.S. Si, pana la urma, de ce ti-ai sters mesajele?

Dar... Doamnele mamici par din ce in ce mai deranjate/iritate/nervoase si sterg toate mesajele. Ale lor si ale C******. Mai ales ca, intre timp, a aparut si "sefa". Care, desi probabil inghite in sec, nu raspunde provocarilor. Nici nu-si schimba poza de la avatar. Ca, deh, n-o sa faca pe plac unei anonime.

Concluzii?!
Pai:
  • Nu dai totul pe fata, esti o anonima. Totul adica inclusiv fizicul, cu bune si cu rele. Ce mama ma-sii, doar femeile care au nascut trebuie sa fie grase si frumoase, cu burti atarnatoare si nu trebuie sa se jeneze. Trebuie, chiar, sa le expuna. Ostentativ, as putea spune...
  • Pe respectivul forum trebuie sa "castigi drepturi", cum spune o d-na mamica. Oare cum? Prin pupincurism aplicat d-nei admine si d-nelor moderatoare?!
  • Cum sa indraznesti daca nu dovedesti ca tu intri in categoria 90-60-90?! Doamne pazeste. este strigator la cer! Si nu pentru mine.
  • D-nele membre ale respectivului forum considera ca esti un nimic daca ai indraznit sa intri pe site-ul cu pricina (pitzipoanca.org). Probabil, in seriozitatea lor de a-si asuma rolul de mamici cuminti, gospodine si devreme acasa, nu si-au dat seama ca pe acel site se pun fotografii cu pitipoance doar pentru a se scoate in evidenta ridicolul acestei categorii sociale.
  • C***** le-a facut un bine postand, a mai inviorat nitel atmosfera. Ca tot lancezeau jucand fazan, spanzuratoare si alte cele.
Ce-o fi aia o pitipoanca? Voi reveni cu "definitia".

N.A. Povestea este adevarata, evenimentele au avut loc astazi si C***** nu sunt eu.

9 comentarii:

  1. Si daca sare uleiul din tigaie in buricul doamnei?

    RăspundețiȘtergere
  2. "O membra a respectivului forum careia i se pare nitel deplasata poza... Si indrazneste sa scrie un mesaj la rubrica Sugestii si propuneri."

    ---O membra? Nu draga mea.. este vorba despre o utilizatoare! Membra esti atunci cand EXISTI pe acel forum si iti faci simtita existenta!


    "Dar... Doamnele mamici par din ce in ce mai deranjate/iritate/nervoase si sterg toate mesajele. Ale lor si ale C******. Mai ales ca, intre timp, a aparut si "sefa". Care, desi probabil inghite in sec, nu raspunde provocarilor. Nici nu-si schimba poza de la avatar. Ca, deh, n-o sa faca pe plac unei anonime."

    ---De ce ar face’o? Daca ai fi fost (biiine..bine, nu tu, alta desteapta) membra activa a acelui forum ai fi stiut dar cum esti mai putin decat un nimic..nu (camila..nu tu, nu imi permit)

    "Concluzii?!
    Pai:
    · Nu dai totul pe fata, esti o anonima. Totul adica inclusiv fizicul, cu bune si cu rele. Ce mama ma-sii, doar femeile care au nascut trebuie sa fie grase si frumoase, cu burti atarnatoare si nu trebuie sa se jeneze. Trebuie, chiar, sa le expuna. Ostentativ, as putea spune..."

    ----Indiferent cum arata o femeie dupa nastere este cea mai cea pt sot, familie si mai tarziu pt copil! Dar esti cam frustrata sa accepti. Repet..ma adresez Camilei, nu tie care esti izbitor de frumoasa, si kiar crezi asta!
    ·
    "Pe respectivul forum trebuie sa "castigi drepturi", cum spune o d-na mamica. Oare cum? Prin pupincurism aplicat d-nei admine si d-nelor moderatoare?!"

    ----Aici ma adresez TIE, esti jalnica! Nu cunosti nimic despre acel forum (www.eu-si-bebe.com) dar iti permitit sa ne jignesti! Draga mea esti josnica! Cuvinte ca „pupincurism” se folosesc cu succes in alte forumuri nu acela! Repet. Daca ne’ai cunoaste nu ai face asemenea afirmatii! Dar cum nu ti’am castigat interesul decat pt comentarii acide..te rezumi la atat..ca doar asta te caracterizeaza! Aciditatea!

    · "Cum sa indraznesti daca nu dovedesti ca tu intri in categoria 90-60-90?! Doamne pazeste. este strigator la cer! Si nu pentru mine.
    · D-nele membre ale respectivului forum considera ca esti un nimic daca ai indraznit sa intri pe site-ul cu pricina (pitzipoanca.org). Probabil, in seriozitatea lor de a-si asuma rolul de mamici cuminti, gospodine si devreme acasa, nu si-au dat seama ca pe acel site se pun fotografii cu pitipoance doar pentru a se scoate in evidenta ridicolul acestei categorii sociale."

    ---Hehehe. Nu frecventam tot felul de siteuri e adevarat. Dar ridicolul pitipoanecelor il putem evalua si in viata de zi cu zi… iar zic: esti jalnica!
    ·
    "C***** le-a facut un bine postand, a mai inviorat nitel atmosfera. Ca tot lancezeau jucand fazan, spanzuratoare si alte cele."

    ---Mai Ramona, atmosfera pe acel forum este f calda si primitoare.. faptul ca se si joaca spanzuratoarea sau fazan?!?! Nimic inedit! Nu are rost sa repet ca ai fi putut naviga un pic prin forum si ti’ai fi skimbat parerea dar cum esti limitata in gandire nu ai binevoit!

    "Ce-o fi aia o pitipoanca? Voi reveni cu "definitia".

    N.A. Povestea este adevarata, evenimentele au avut loc astazi si C***** nu sunt eu."

    -------Nu am niciun dubiu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ra zice:Indiferent cum arata o femeie dupa nastere este cea mai cea pt sot, familie si mai tarziu pt copil.

    Doamna,o si pentru sot,atunci sa isi puna poza dezbracata in baie,nu pe internet.Desi ma indoiesc ca sotului ii provoaca ceva.

    Ra zice :Mai Ramona, atmosfera pe acel forum este f calda si primitoare.. faptul ca se si joaca spanzuratoarea sau fazan?!?! Nimic inedit! Nu are rost sa repet ca ai fi putut naviga un pic prin forum si ti’ai fi skimbat parerea dar cum esti limitata in gandire nu ai binevoit!


    Nu ma indoiesc ca e cald pe forum,e asa zapuseala ca va aruncati hainele si pozati pentru calendarul anului 2010.
    Eu nu as intra pe un forum doar ca sa joc spanzuratoarea,si dupa ce am vazut poza administratoarei cu atat mai putin.
    Daca tot o aperi si te declari asa buna prietena,sfatuieste-o sa se imbrace cand gateste,uleiul fierbinte nu serveste la diminuarea proportiilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ra, draga, voi sterge ultimul tau comentariu. Pentru ca este irelevant si nu are nici o legatura cu subiectul. Vezi ca ti-am lasat un mesaj privat pe forumul meu, ar fi bine sa-l citesti inainte de a o "comite" din nou.
    Stii vorba romaneasca cu razbunarea si a cui arma e?!

    RăspundețiȘtergere
  6. ramona sunt curioasa cata importanta i-ai dat tu astazi copilului tau, ce ai facut tu astazi pt el ca sa-l ajute in viitor?! Ce ai facut pt tine astazi, cu ce te-a ajutat acest "post" in atingerea telului tau? Ai un tel in viata? Asta vrei, sa pierzi vremea pe net vorbind despre cum este sau nu alta femeie imbracata.
    Pacat ca in loc sa devenim tot mai buni, mai intelepti... nu numai ca nu ramanem unde am fost cand ne-am trezit, chiar devenim mai inculti cautand sa dam vina pe altii pt ca nu stim ce sa facem cu timpul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  7. wisdom, draga, ca nu stiu daca esti barbat sau femeie si ai ales sa-ti pastrezi anonimatul...
    Daca vrei sa stii ce am facut astazi pentru copilul meu, citeste restul postarilor de pe acest blog. ;)
    Ma justific doar in fata mea.

    RăspundețiȘtergere
  8. wisdom (traducerea in limba romana:intelepciune), am 2 intrebari:
    1.ce legatura are tanda cu manda?!
    2. stiai ca blogurile sunt create tocmai pentru ca autorul sa-si exprima ideile, trairile, sentimentele etc. legate de lucrurile importante la un moment dat pentru el/ea?

    RăspundețiȘtergere